Нова книга от Сунай Ремзи

Гладиаторът: Отвъд стените

Какво получаваш в книгата:

Какво получаваш заедно с книгата:

Корична цена: 30.00 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 24.99 лв.

Промоцията е валидна до 31.03

Дни
Часове
Минути
Секунди

За мен:

Мотиватор, завършил политология в Нов Български Университет град София, семестриално завършил право в РУ „Ангел
Кънчев”.

През 2003 г. е избран за „Най-перспективната млада личност” в България. През 2004 г. е избран за „Най-добрият български проектант”. В класацията на същата фондация през 2005 г. е избран за „Най-добрият млад български политик”…
 
През 2024г. той успешно се сертифицира с отличие „PM Psychology academy USA”.

През 2022г. той завършва с отличие Европейската фитнес академия.

Става мастер треньор по фитнес, със сертификат от Министерството на образованието и науката, като „Фитнес инструктор” III степен, „Персонален треньор” IV степен (най-високата в Европа), „Треньор групови занимания”, „Експерт спортно възстановяване” и „Хранителен експерт”. Включен е в Европейския регистър EREPS.

Той е и мастер треньор по бокс във фитнес зала, в дисциплините „Лейди бокс”, „Детски бокс”, „Любителски бокс”, „Фамилен бокс”, „Бокс и революшън”.

Автор е на уникална иновативна програма, с която става един от най-популярните и обичани треньори по бокс във фитнес зала. Превръща се и в любим мотиватор на много хора.

През 2024г. той успешно се сертифицира с отличие в Новозенладския колеж „INTERNATIONAL KINESIOPRACTIC EDUCATION”, К-Power инструктор „Освобождаване на стрес”, K-Power инструктор „Епигенетични Лечебни Цикли”, K-Power инструктор „Тибетска енергия и жизненост”.
Той написва и издава 7 книги. В настоящата 8-ма авторска биографична книга Сунай Ремзи разказва как се изправя, след като е бил „на дъното”. 
 
Споделя как за броени месеци, от човек „втора ръка” се превръща в успешен бизнесмен, обичан треньор и ментор с много популярен личен бранд – Съни Бозкурт.
Своя уникален, иновативен метод като треньор по бокс Сунай Ремзи представя в 9-ата си книга „Методът Съни”, която предстои да излезе скоро.
 
Съни също така е създател на менторската програма за тристранна трансформация “Next Level”, която помага на хората да преминат през предизвикателствата на живота с високо вдигната глава, като тотално променят начина си на живот.
 
Съни тренира и стотици хора в боксовата зала, като им помага и показва да разберат, че спорта е част от живота ни. Десетки хора вече са променили тотално здравето, навиците и средата си, благодарение на това.

Допълнителна информация за книгата на Сунай Ремзи:

Какво казват хората за Съни:

Участия в телевизии:

Какво получаваш заедно с книгата:

Корична цена: 30.00 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 24.99 лв.

Промоцията е валидна до 31.03

Дни
Часове
Минути
Секунди

© Сунай Ремзи 2024. Всички права запазени.